Tømrer

Tømrer

Restaurering

Har du en verneverdig bolig som må tas vare på? Dette er en jobb for Bygg og Renovering. Vi har lang erfaring innen vedlikehold og restaurering av verneverdige boliger og andre bygninger som anses som kulturarv.

Ved restaurering erstatter vi ødelagte deler med like kopier i friskt materiale.

Rehabilitering

Bor du i en leilighet eller et hus som ikke holder dagens standard? Ønsker du deg et nytt og flislagt bad, og en funksjonelt og moderne kjøkken? Bygg og Renovering utfører alt innen rehabilitering. Vi skiftet dører, vinduer, vegger, tak og gulv – og vi monterer kjøkkeninnredning.

Vi har et nært samarbeid med Ingeniørprosjekter AS, som står ansvarlig for utførende arbeid innen våtrom og har sentral godkjenning for ansvarsrett.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, tar vi på oss denne jobben med glede.

Terrasse

Bygg og Renovering lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Garasje

Bygg og Renovering utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Montering av kjøkken og møbler

Bygg og Renovering monterer kjøkkeninnredning, garderober og møbler. Det er ikke alle som har tid eller kunnskap til å montere møbler, kjøkken og garderober – det kan være avansert.

Bygg og Renovering tilbyr rimelige timespriser eller en samlet totalpris, og jobber effektivt.

Etterisolering

Har du kalde gulv og trekkfulle vinduer? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du får lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering.

Renovering av trapper

Har du en gammel og slitt tretrapp som er ubehandlet, og full i flekker og hakk? Dette kan vi ordne – vi utfører rehabilitering av trapper, og pusser, oljer og maler etter ditt ønske.

Gulvsliping

Er tregulvet i gangen slitt og stygt? Vi sliper tregulv – de blir som nye!

Senking av tak

Bygg og Renovering senker tak i forbindelse med nytt tak eller downlights. Ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktinformasjon

Adresse: Myrdalsvegen 147,
5131 Nyborg

E-post: post@byggogrenovering.no
Mobil: 952 88 998

Kontakt oss

Ønsker du en kostnadsfri og uforpliktende befaring av det oppdraget du ønsker å få utført? Kontakt oss gjerne for en prat om befaring.

Kontakt oss

Kontaktskjema