Maler

Maler

Maling innvendig

Bygg og Renovering utfører innvendig maling, både maling av tapet og panel. Skap et vakkert hjem ved å male veggene! Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.

Maling utvending

Bygg og Renovering utfører utvendig maling, med værbestandig oljemaling av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer ut i fra hvilke type maling som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til. Dersom malingen begynner å flasse av, burde du sannsynligvis ha malt for lenge siden.

Skraping

Bygg og Renovering utfører skraping, der malingen har sluppet taket som resultat av manglende vedlikehold. Skrapingen fjerner løse malingsflak, og sørger for et glatt resultat i neste omgang.

Sparkling

Bygg og Renovering utfører innvendig Sparkling, som dekker spikerhull og andre ujevnheter i veggen.

Grunning av ny kledning

Bygg og Renovering grunner din nye kledning. Når kledningen er ny, bør den grunnes før maling, da den er ekstra tørr og suger til seg veldig mye maling ved første strøk.

Kontaktinformasjon

Adresse: Myrdalsvegen 147,
5131 Nyborg

E-post: post@byggogrenovering.no
Mobil: 952 88 998

Kontakt oss

Ønsker du en kostnadsfri og uforpliktende befaring av det oppdraget du ønsker å få utført? Kontakt oss gjerne for en prat om befaring.

Kontakt oss

Kontaktskjema